Skladovanie potravín

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Pracovné vyučovanie pre 3. ročník ZŠ. Ako správne skladovať potraviny. Chladnička. Mraznička. Komora. Pivnica. Sušenie.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Dana SálusováViac 

Predmet: Pracovné vyučovanie
Ročník: 3. ročník ZŠ

Autor: Dana Sálusová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.04.2023 20:54
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 3926 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Technika 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Zuzana Šajbidorová
Pracovné vyučovanie 4. ročník ZŠ Stanislava Šušelová
Pracovné vyučovanie 3. ročník ZŠ Stanislava Šušelová
Pracovné vyučovanie 3. ročník ZŠ Alena Burčíková
Pracovné vyučovanie 3. ročník ZŠ Stanislava Šušelová
Pracovné vyučovanie 3. ročník ZŠ Stanislava Šušelová
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Tímea Matušeková
Pracovné vyučovanie 4. ročník ZŠ Lucia Skybová- Kutilová