prírodné látky

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 3
zlý
dobrý, ale ...

Popis: prírodné látky: tuky, cukry, bielkoviny ( lipidy, sacharidy, proteíny) pomôcka pre učiteľa pre výklad učiva, prípadne poznámky do zošita


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Dominika MitterpachováViac 

Predmet: Chémia
Ročník: 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)

Autor: Dominika Mitterpachová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 28.06.2023 13:33
Formát súboru: docx
Veľkosť: 21 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lucia Dovalová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lukáš Macášek
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lucia Dovalová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Henrieta Fečová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Nadežda Vičanová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lenka Tegiová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lenka Tegiová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Alexandra Zimová
Chémia 2. ročník SŠ (Sexta OG) Zlatica Urbanská