Cena a cenová politika v hoteliérstve
SpäťPopis: Charakteristika ceny a jej tvorby v hoteliérstve, funkcie ceny, metódy tvorby ceny
Učiteľ: Janka OlejníkováViac
Predmet: Ekonomické predmety
Ročník: 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Autor: Janka Olejníková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 12.09.2023 09:31
Formát súboru:
Veľkosť: 1787 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Občianska náuka
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Milota Martinková
Dejepis
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Kamil Nemčík
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Ivana Fiťmová
Dejepis, Občianska náuka
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Jaroslava Džavoronková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Katarína Vicenová
Dejepis
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Jana Kuljovská