Slávnostné stolovanie
SpäťPopis: Slávnostné stolovanie, príležitosti, rauty, bankety, zásady správania sa pri stole a pod.
Učiteľ: Karin VeseleniováViac
Predmet: Všeobecné, Zdravá kuchyňa (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Karin Veseleniová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 11.04.2024 14:23
Formát súboru:
Veľkosť: 4048 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Všeobecné
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Alžbeta Faragóová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Dana Sobotová
Informatická výchova, Obohatenie
Nešpecifikovaný
Elena Maninová
Triednictvo
1. ročník ZŠ
Gabriela Gregušová
Pracovné vyučovanie, Svet práce
5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lýdia Pekarovičová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková