KARBOXYLOVÉ KYSELINY
SpäťPopis: Vlastnosti a použitie organických kyselín, aminokyseliny a nukleové kyseliny
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Danica Slašťanová | (18.03.2009 23:30 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Reagovať | Anna Murínová | (18.01.2011 10:01 - neprečítaný)
Dobre urobené, stručné, výstižné, zrozumiteľné
Dobre urobené, stručné, výstižné, zrozumiteľné
Pridať komentár
Učiteľ: Mariana PavelčákováViac
Predmet: Chémia
Ročník: 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Autor: Mariana Pavelčáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 18.03.2009 17:54
Formát súboru:
Veľkosť: 797 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Janka Bálintová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Filip Vaško
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Mariana Pavelčáková
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lenka Tegiová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Ivana Ľuptáčiková
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Eva Ludvigová