KARBOXYLOVÉ KYSELINY

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Vlastnosti a použitie organických kyselín, aminokyseliny a nukleové kyseliny


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Anna Murínová | (18.01.2011 10:01 - neprečítaný)

Dobre urobené, stručné, výstižné, zrozumiteľné


*Pridať komentár

Učiteľ: Mariana PavelčákováViac 

Predmet: Chémia
Ročník: 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)

Autor: Mariana Pavelčáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 18.03.2009 17:54
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 797 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Janka Bálintová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Filip Vaško
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mariana Pavelčáková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lenka Tegiová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Ivana Ľuptáčiková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Eva Ludvigová