prevádzkový poriadok

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: zásady správania sa v školskej kuchynke-prevádzkový poriadok


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Jozef HlavatýViac 

Predmet: Pracovné vyučovanie
Ročník: 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)

Autor: Jozef Hlavatý
Typ dokumentu: Metodický materiál
Vytvorené dňa: 20.09.2010 23:19
Formát súboru: doc
Veľkosť: 21 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Všeobecné Nešpecifikovaný Mária Korčáková
Všeobecné Nešpecifikovaný Alžbeta Graňáková
Telesná výchova Nešpecifikovaný Veronika Šibíková
Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Dominika Mitterpachová
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lukáš Šándor
nešpecifikovaný 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Denisa Vašková
Informatika 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Gabriela Kovesiová
Biológia, Všeobecné Nešpecifikovaný Eva Schmidtová