Obilniny

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Druhy obilnín a ich výživová hodnota


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ČernekováViac 

Predmet: PVY (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník:

Autor: Anna Černeková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 16.11.2010 21:10
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 397 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prvouka 2. ročník ZŠ Lucia Horváthová
Slovenský jazyk a literatúra Nešpecifikovaný Anežka Kútiková
Biológia 5. ročník ZŠ Silvia Hiščáková
Biológia 5. ročník ZŠ Filip Vaško
Etická výchova, Triednictvo 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Petra Drábiková